Детали за  nsDOC 

 nsDOC  е иновативна онлајн платформа за евиденција на комерцијално работење.

За  nsDOC  нема потреба од инсталација на локален компјутер - сè што ви треба е интернет конекција и веб прелистувач.

Преку  nsDOC , можете лесно и ефикасно да управувате со сите аспекти на вашето комерцијално работење, од креирање на фактури и управување со залихи, до проследување на продажбите и анализа на перформансите на вашиот бизнис.

 nsDOC  ви овозможува да работите каде било и кога билос со целосна сигурност и безбедност на вашите податоци.  nsDOC  е одличен за мали до средни претпријатија,  nsDOC  како софтверска платформа е интегрирана со сите потребни алатки и функционалности за да ги оптимизирате вашите бизнис процеси и да го зголемите вашиот успех.

Пробајте го денес и искусете го блиското и иновативно искуство на комерцијално работење преку интернет!

Детали за  nsPOS 

 nsPOS  е иновативен софтверски систем кој ви овозможува ефикасно да го управувате вашиот кафе бар или продавница. Нашата платформа е специјално дизајнирана да ви помогне да го оптимизирате вашето работење, да зголемите продажбите и да го подобрите искуството на вашите клиенти.

Со  nsPOS , вие ќе имате потполно управување со сите аспекти на вашите бизнис операции. Од креирање на нарачки и управување со залихи, до проследување на продажбите и генерирање на финансиски извештаи - сè е интегрирано во нашата платформа. Интуитивниот интерфејс на  nsPOS  ја прави работата едноставна и лесна за вашиот персонал, што им овозможува да бидат подобро фокусирани на вашите клиенти.

И што е најважно,  nsPOS  нуди и off-line функционалност. Ова значи дека и кога нема интернет врска, вашиот бизнис може да работи непрекинато. Додека работите off-line,  nsPOS  автоматски ќе ги зачува сите вашите трансакции и информации, а кога врската со интернет ќе биде воспоставен, сите податоци ќе бидат автоматски синхронизирани со  nsDOC .

За  nsPOS  потребна е инсталација на MS Windows оперативен систем. Нашиот тим за поддршка се тука за да ви помогнат со инсталацијата и да ви ги обезбедат сите потребни информации и поддршка за успешно инсталирање и работење со нашиот софтвер. Пробајте го  nsPOS  денес и искусете го разликата во вашето работење. Овозможете си брзо и ефикасно управување со вашиот бизнис и предизвикате раст и успешност.


Забелешка:  nsPOS  ги поддржува фискалните апарати на Акцент Компјутери.